zorg, werk, leer boerderij bij het Valkenburgse meer

zorg, werk, leer boerderij bij het Valkenburgse meer

Bij het Valkenburgs meer zou een zorg,werk en leer boerderij kunnen komen. Bij de boerderij zouden een aantal woongelegenheden moeten zijn voor bewoners die de boerderij kunnen laten draaien. Teven zouden daar een aantal mensen kunnen wonen die begeleiding nodig hebben maar wel werkzaamheden in de boerderij zouden kunnen uitvoeren. De boerderij zou een leer functie moeten krijgen voor de basis scholen en overige mensen die daar belangstelling voor hebben. De boerderij moet naast dieren ook wat biologische groenten verbouwen. Het mooie is dat er veel instanties zijn die zouden kunnen helpen. kievit, voor biologisch groenten, knarrenhof voor vrijwillige zorg bewoners. Zorginstellingen. De boerderij zou een kleine biologische winkel moeten hebben. Zelf kaas moeten kunnen maken. Enz.

Points

In onze moderne maatschappij weten steeds minder mensen waar wat vandaan komt. Door de zorg, leer, werk boerderij kunnen we dat dichter bij de inwoners van ons ze dorpen brengen. We zouden de kans niet moetenlaten lopen.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information